fredag 3. februar 2012

Fjernsynet

Fjernsynet i dag er mer tilpasset de andre mediene. Nyheter som kommer på fjernsynet er også satt på trykk i avisa. Avisene inneholder også litt annen info enn det er på fjernsynet, som f.eks. gjelder nærområdet ditt. Kinofilmer som blir sendt på tv, er «gamle» kinofilmer, det er filmer som tidligere har vært på kino, slik at fjernsynet ikke «stjeler» kunder fra kinoene. I begynnelsen stjal jo fjernsynet alle kundene fra kinoene, og fjernsynet måtte tilpasse seg mye for at kinoene skulle fungere økonomisk.

Nyheter, vær, underholdning blir også sendt på radioen, men ikke på samme måte som på fjernsynet. På radio er det mye musikk, det er det ikke lenger på fjernsynet. Radiosendingene går nå mer ut på snakk, konkurranser hvor folk kan ringe inn og ellers slik underholdning som blir sendt på fjernsynet.

TV har kanskje stjålet litt fokus fra radio, men nå har de «gitt tilbake» musikkanalene så fokus blir litt mindre på TV, på akkurat det området. Reiseradioen er god, det er ikke noe fjernsynet kan erstatte. Man kan jo ikke sitte å se på et program når man kjører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar